Cuisine by Tromp

Welkom bij Cuisine by Tromp, een sfeervol en gastvrij restaurant in het hart van Oostvoorne. Bij ons geniet u van een volledige culinaire ervaring, van binnenkomst tot vertrek, in een ongedwongen en gezellige sfeer. Zodra u binnenstapt, wordt u verwelkomd door onze vriendelijke medewerkers, die ervoor zorgen dat u zich direct thuis voelt.

Ons menu weerspiegelt de creativiteit en passie van onze keuken, waarbij we gebruik maken van uitsluitend de beste seizoensgebonden ingrediënten. Van kraakverse vis, vlees van topkwaliteit en heerlijke vegetarische opties, er is voor ieder wat wils. Elke gerecht wordt met zorg en liefde bereid, om u een smaakervaring te bieden die u niet snel zult vergeten.

Bij Cuisine by Tromp hechten we veel waarde aan kwaliteit en gastvrijheid. Of u nu komt voor een intiem diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden, of een feestelijke gelegenheid, wij zorgen ervoor dat uw bezoek onvergetelijk wordt. Kom en beleef het zelf, wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Aperitieven

  • Pure crémant
  • €7,50
heerlijk frisse, zacht bruisende bubbels
  • Dark 'n Stormy
  • €9,75
spicy cocktail met dark rum, gemberbier en munt
  • Winter Aperol Spritz
  • €9,75
met bubbels én een scheutje cranberrysap
  • Onze aperitieven zijn ook alcoholvrij verkrijgbaar
  • €9,75

Bites

  • Pata Negra
  • €18,00
de lekkerste ham van het Iberisch schiereiland - 80 gram
  • Tromp selection nr II Oosterschelde oesters
  • €3,75
met rode wijnazijn en sjalot, per stuk
  • Oesters à la Chef
  • €15,00
met drie verschillende verrassende toppings

Voorgerechten

  • Carpaccio of steak tartaar
  • €15,00
truffelcrème, parmezaanse kaas en spekcrumble
  • Carpaccio of steak tartaar - deluxe
  • €22,50
met extra foie gras
  • Gestoofde varkenswang
  • €16,00
Topinamboer, koffie, port, kastanje
  • Oesters à la Chef
  • €15,00
met drie verschillende verrassende toppings
  • Zeebaars
  • €16,00
Pompoen, vadouvan, kokos, curry
  • Wilde Argentijnse gamba
  • €18,00
Fregola, hazelnoot, balsamico
  • Crispy knolterrine
  • €14,00
Koffie, gecarameliseerde noten

Tussengerechten

  • Soep van de chef
  • €7,00
steeds wisselend, altijd verrassend
  • Gepocheerd ei
  • €12,00
eekhoorntjesbrood, mousseline, spinazie
  • Langoustines
  • €22,00
Signatuur van de Chef, met sukade en beurre noisette

Hoofdgerechten

  • Schelvishaasje
  • €30,00
lichtgerookt, met beurre blanc, citroenthijn, gnocchi
  • Tournedos Stroganoff
  • €39,50
de klassieker, met stoofvlees en brioche
  • Truffelrisotto
  • €26,00
bospaddenstoelen, Stellendamse oude kaas, gepocheerd hoeve-eitje
  • Crispy buikspek
  • €26,00
Limburgs kloostervarken, met miso en sechuanjus
  • Chef's selectie - vlees of vis
  • €0,00
Wisselend aanbod van culinair vlees- of visgerecht

Desserts

  • Selectie kazen van onze kaasspecialist - klein
  • €12,50
selectie van bijzondere kazen uit binnen en buitenland - 4 stuks
  • Selectie kazen van onze kaasspecialist - groot
  • €18,50
selectie van bijzondere kazen uit binnen en buitenland - 8 stuks
  • Bananasplit
  • €9,00
banaan, marshmallow, chocolade
  • Chef's dessert
  • €9,00
sinasappel, amandel, yoghurt
  • Millionairs tartelette
  • €11,00
chocolade, caramel, meringue

 

    Contact

    phone 0181–284853

     

    email  info@cuisinebytromp.nl

    map Burgemeester Letteweg 6
     3233 AG Oostvoorne

    Openingstijden

    Ma: Gesloten
    Di: 17:00-22:00 uur
    Wo: 17:00-22:00 uur
    Do: 17:00-22:00 uur
    Vr: 17:00-22:00 uur
    Za: 17:00-22:00 uur
    Zo: Gesloten

    Volg ons